Aftenundervisning på VUC Storstrøm

For at kunne tilbyde undervisning til dig, der er i arbejde eller af andre grunde ikke kan deltage i dagundervisning, har VUC Storstrøm indført aftenundervisning på en lille håndfuld hold.

VUC Storstrøm udbyder i foråret 2024 Dansk, Matematik, Psykologi, Dansk som andetsprog og ordblindeundervisning - om aftenen.

 

 

HVORNÅR:

Undervisningen vil foregå på tirsdage og torsdage (+ på nogle fag også lørdage) efter kl. 17. Se præcis hvornår på de enkelte fag nedenfor.

 

Er du i arbejde - eller kan du af en anden grund ikke deltage i dagundervisning - har du nu mulighed for at deltage.

 

Så ønsker du at blive bedre til fx dansk eller matematik - måske til brug i dit nuværende arbejde, eller fordi du drømmer om at prøve noget nyt - så tilmeld dig vores aftenundervisning. 

 

Læs mere og tilmeld dig...

 

Psykologi på C-niveau   Pris: KR 550,- inkl. bevis

 

Matematik   Gratis FVU-kursus

 

Dansk  (FVU)   Gratis FVU-kursus

 

Dansk (AVU)   Pris: KR 130,- inkl. bevis - der er adgangsgivende til de fleste grundforløb på erhvervsuddannelserne.

 

Dansk som andetsprog   Pris: KR 130,- inkl. bevis

 

Ordblind   Gratis kursus, der giver dig værktøjer og strategier til hverdagen.

 

 

 

 

 

HVOR:

Aftenundervisningen udbydes som udgangspunkt på 2 af vores afdelinger: Næstved og Nykøbing F. Det er vores største afdelinger, og de ligger i større byer, der er nemme at komme til med fx offentlig transport.

 

Derudover vil undervisningen bestå af "parallel undervisning", hvilket vil sige, at holdene på de 2 afdelinger vil have samme undervisning på samme tid af samme lærer. Det ene hold vil blot se læreren (samt det andet hold) på storskærm i klasserummet.

 

Undervisningen er altså LIVE, så at sige, og man kan tale med sin lærer, stille spørgsmål og på anden vis deltage i undervisningen, præcis som var alle i samme rum.

 

Læs mere om digitaliseringen på VUC Storstrøm: En hybrid skole

Tilmeld dig
Har du spørgsmål eller vil du gerne tilmelde dig aftenundervisning?