Din genvej til Pædagog- og Socialrådgiver-uddannelserne

DRØMMER DU OM AT BLIVE SOCIALRÅDGIVER ELLER PÆDAGOG?

 

VUC Storstrøm tilbyder en uddannelsespakke med 4 - 5 HF-fag. En genvej til at søge optagelse på uddannelserne til Pædagog og Socialrådgiver.

 

Pakken udbydes på samtlige af vores 6 afdelinger (Nykøbing F, Nakskov, Maribo, Vordingborg, Næstved og Faxe) inkl. fjernundervisning.

 

Er du allerede i job? Så er der mulighed for fleksibel tilrettelæggelse.

 

FAKTA OM VUC STORSTRØMS UDDANNELSESPAKKER: PÆDAGOG OG SOCIALRÅDGIVER

VUC Storstrøm tilbyder 4 - 5 HF-fag, som kvalificerer dig til at søge optagelse på uddannelserne som pædagog og socialrådgiver. (Du skal være opmærksom på, at der er flere muligheder for at kvalificere sig til optagelse på uddannelsen. Se mere på Uddannelsesguiden (søg på "pædagog" eller "socialrådgiver") eller gå ind på Professionshøjskolen Absalons egne oversigter (Pædagog - Socialrådgiver)

 

  • Fag: Dansk A, Engelsk B, Psykologi C, Samfundsfag C - og i Socialrådgiver-pakken hæver du Samfundsfag C til B i efteråret. De fleste fag tages via Fjernundervisning.
  • Der er opstart januar og august.
  • Der er deltagerbetaling, men undervisningen er SU-berettiget, og hvis du er ledig, kan der være mulighed for at få den finansieret
  • De fleste studiematerialer er elektroniske, så du skal have en computer

 

 

Hvis du har spørgsmål til uddannelsespakken eller vil tilmelde dig, kan du tale med en studievejleder på VUC Storstrøm på TLF 5488 1700

 

BESTIL TID HOS STUDIEVEJLEDER

 

 


 

 

I samarbejde med