Job hos os

Her kan du søge job hos VUC Storstrøm

Alle ledige stillinger bliver slået op på vores hjemmeside, på jobnet.dk, gymnasiejob.dk og på vores sociale medier.

Vi modtager ikke uopfordrede ansøgninger, da vi som offentlig myndighed skal opslå alle faste stillinger og længerevarende vikariater.

På VUC Storstrøm anvender vi et elektronisk rekrutteringssystem, når vi skal rekruttere nye medarbejdere. Dine oplysninger og dit CV bliver gemt i vores database i 6 måneder fra den dag, du sender ansøgningen. 

 

Vi glæder os til at modtage din ansøgning!

Læringsdesign og -miljø

Begrebet læringsdesign er koblingen af vores pædagogiske praksis og IT-didaktik i et åbent og udvidet blik.

Vi har fokus på forholdet mellem læreprocesser, multimodalitet og ikke mindst kursistens læring.

Udviklingsprojekter på VUC Storstrøm

Kommunale, regionale, nationale og internationale projekter står centralt i vores udvikling af fagene, pædagogik, vejledning, anvendelse af teknologi og internationalisering.

 

Projekterne er veje til inspiration, oplevelser og et styrket netværk med kolleger internt og i andre dele af Danmark samt ikke mindst i Europa. Med projekterne rækker vi ud over hverdagen og giver et boost til udvalgte områder, som medarbejderteams også kan være med til at definere.

 

Projekterne giver tydelige mål og ressourcer, bl.a. til udvikling af pædagogik, didaktik og kompetencer, som matcher vores ambitioner. Det giver medarbejderne frihed til at søge inspiration og udvikle egen og teamets praksis.

 

Derfor har mange medarbejdere erfaringer fra projekter, og vi har et stort netværk med andre anvendelsesorienterede skoler, især i Europa, men også enkelte andre steder i verden. 

Illustration

Medarbejder-håndbog

Her finder du VUC Storstrøms politikker, strategier samt guides og vejledninger.

Kompetenceplan