Dansk (AVU/FVU): Læsevejleder og/eller ordblindeundervisere søges

Pr. 1. januar 2024 – eller hurtigst muligt - søger vi på VUC Storstrøm tre undervisere til stillinger på vores fysiske afdelinger og i vores Erhvervsafdeling.

VI SØGER 

Er du ordblindelærer, læsevejleder, folkeskolelæreruddannet og/eller har du erfaring med forberedende voksenuddannelse så har vi måske et spændende job til dig.  

VUC Storstrøm er kendetegnet ved at være en digitalt funderet skole, der leverer kvalitetsundervisning på vores seks forskellige lokationer såvel som på virksomheder. Dit arbejdsliv hos os kan derfor køre i to retninger:

 

I den ene vil du indgå i arbejdet på vores afdelinger – her vil du bl.a. få en stor del af ansvaret for at udvikle ordblindeundervisningen i henhold til årshjul og screeninger ligesom du vil undervise vores kursister, der er på vej i deres uddannelse. Vores kursister spænder bredt i alder og baggrund, hvilket giver et mangfoldigt og alsidigt undervisningsmiljø, hvor du er med til at gøre en forskel for en masse unge og voksne mennesker, der er motiverede for at lære. Du vil indgå i et levende arbejdsmiljø med engagerede lærere, hvor fokus er på at skabe trygge og udviklende rammer for vores kursister.

 

I det andet spor har vi brug for undervisere, der kan træde ind i vores erhvervsafdeling – her vil dine opgaver bl.a. bestå af at screene, teste og udrede kursister samt udvikle virksomhedsrelaterede materialer og undervise. Vi søger her en underviser, der har en bred forståelse af sin opgave og begrebet undervisning; du besidder didaktisk smidighed og kreativitet, samtidig med du er geografisk mobil og har sans for den gode kundeoplevelse.

Vi søger undervisere til begge opgaver, eventuelt i en kombination, der kan være afhængig af opgaver og geografi.

 

Vi forventer, at du er uddannet læsevejleder eller uddannet ordblindelærer. Vi ser gerne, at du er folkeskolelærer med Dansk, DSA og/eller Engelsk som linjefag - eller har tilsvarende kvalifikationer. Yderligere er det en fordel, hvis du har kendskab til den forberedende voksenundervisning (FVU), eller er indstillet på at få det.

 

Du brænder for dansk og/eller ordblindeområdet og har lyst til at være en del af en udviklingsorienteret organisation, hvor tempoet er højt, læringsmidlerne er digitale, og du i høj grad selv er med til at forme din egen arbejdsdag. Samarbejde og kommunikation er væsentlige omdrejningspunkter for dit arbejde hos os. Som person er du nysgerrig og rummelig og har lyst til at arbejde med voksenundervisning.

 

VI TILBYDER

VUC Storstrøm tilbyder et digitalt, innovativt og internationalt orienteret undervisningsmiljø, hvor vi er sammen om at udfolde de gode resultater. Vi lykkes, når kursisterne lykkes.

 

Vi sørger for, at du får en grundig introduktion til dit arbejde, og at du via vores mentorordning bliver ført bedst muligt ind i livet som underviser på VUC Storstrøm.

 

YDERLIGERE OPLYSNINGER

Du er velkommen til at kontakte Erhvervs- og udviklingschef Rasmus Kristiansen på TLF 24 94 70 43 eller på RAK@vucstor.dk

 

ANSØGNING

Ansøgningsfristen er fredag d. 17. november 2023 kl. 12.

Samtaler afholdes den 21. november 2023

 

LØN OG ANSÆTTELSE

Ansættelse pr. 1. januar 2024.

Løn- og ansættelsesforhold sker efter gældende overenskomst.

 

OM OS
VUC Storstrøm har 140 medarbejdere fordelt på seks uddannelsesafdelinger, der ligger i Næstved, Faxe, Vordingborg, Nykøbing F., Nakskov og Maribo. Vi tilbyder kompetencegivende undervisning på alment niveau for alle unge og voksne, der har brug for at kvalificere sig til videre uddannelse og arbejdsliv.

Vi har et bredt uddannelsestilbud, hvor vi tilbyder almen voksenuddannelse (AVU), forberedende voksenundervisning (FVU), ordblindeundervisning (OBU), HF-enkeltfag, 2-årig HF og gymnasiale suppleringskurser. Derudover tilbyder vi opkvalificerende efter- og videreuddannelse til både offentlige og private virksomheder.

 

 

SØG HER